Ljusa små ting.... - Sommar som vinter, Glädje som sorg, Att tända ett ljus passar alltid in...
RSS Bli fan

Senaste inläggen

schabrak med bling bling
fårfällar
snart är hösten här...
Snart är det dax....
Nytt i Butiken!!

Kategorier

1 advent/jul
Bröllop
Får/skinn
Februari 2014
hästar/horses
Home party!
Januari 2014
Nytt År!
Nytt i butiken!
Oktober 2013
Påsk
Skapar verksta'n
sommar
Välkomna!
drivs av

Min blogg

schabrak med bling bling

Förra veckan insåg jag GUD vilka tråkiga gamla schabrak jag har! Då blev det in i ateljén några timmar för att tillverka ett riktigt EGO schabrak i härlig jeans med bling bling. Här är resultatet! 
fårfällar

Nu har jag härligt stora varma fårfällar från min egna lilla besättning. 
De är tvättbara i maskin 30 grader. Både svarta och vita.

snart är hösten här...

Gud vad den här sommaren har gått fort! Jag hade som vanligt planerat att göra en massa saker men så här i efterhand hann jag inte med hälften känns det som!
Jag har jobbat ganska mycket på annat håll och sen tar ju gården och djuren en hel del tid på sommaren, hö ska in och nya hagar och dylikt ska göras. Saker skall fixas och renoveras innan vintern.
Sen var det ju inte speciellt många soltimmar i somras och då vill man ju inte sitta inne och sy utan passa på att göra allt man måste ute.

Nu ser jag i varje fall fram i mot en riktig mys-höst med många härliga tyger att sätta tänderna i. 

De flesta av mina fårskinn gick åt innan jag hann att få ut dem i butiken, men jag har 1 st vitt kvar (bild kommer att komma).

På Lördag 29 Aug kommer jag att finnas påSösdala hantverksmässaVannaröd slott, jag kommer att ha med mig ett litet urval av vad jag har i butiken så kom gärna förbi, mat och lotter finns också.
10.00-16.00 


Snart är det dax....

Min lilla Lillie (bilden) och Bella är nu tjocka som gödgrisar och jag väntar med spänning varje dag på några duniga lamm ska ligga i boxen!
Jag får verkligen hoppas på att allt går vägen och att det föds friska starka lamm.

Det svåra blir till hösten när slakten nalkas, men det känns ändå bra att veta vad jag stoppar i mina barns munnar och att djuren haft det så bra de bara kan och varit älskade till max under sitt liv.

Till sen hösten finns det nya härliga skinn i butiken. Eftersom jag inte har så många går det att tinga innan för den som är intresserad.


Nytt i Butiken!!

Har tillverkat lite olika saker sista tiden, kika gärna in på hemsidan där finns fler bilder och priser! 

      

Olivtvålar

Nu har jag tillverkat härliga olivtvålar också! Skonsamma mot dina händer och kan även användas på djur då de är milda.
Finns att köpa i fin presentförpackning för 39:-

"BURRABERRY" SCHABRAK, beställ här!

Ja fast man är en relativt enkel tjej med båda fötterna på jorden och gillar djur och natur....kan jag inte hjälpa att mitt hjärta klappar lite hårdare vid uppsynen av märkes kläder och dylikt!!?

Därför bestämde jag mig för att även vårt sto där hemma skulle få bli en riktig fashionista med "Burraberry" schabrak nu till våren.

Eftersom jag har en sy atelie tänker jag också erbjuda andra mode medvetna hästägare att pimpa sin häst för sommarens tävlingar och träningar! :)

Då jag inte har något lager syr jag upp på beställning, mindre avvikelser i tyg och dekor kan skilja pga leverantör men i stort sätt kommer de att se ut som på bilden.

Priset kan tyckas högt men dessa är ju inte sydda i Bangladesh utan hemma hos mig, och jag får både rast, mat och sjukvård samt betalar skatt.

Välkommen med din beställning! Mvh Jenny

PRIS: 895:- 

januari 2015

Nu är äntligen januari här och det känns redan som om vi går mot ljusare tider!
Jag hoppas alla har haft en härlig jul ledighet med god mat och vila.
Under januari månad kommer jag att hålla stängt på ordinarie öppettider, det är för att kunna tillverka och fylla upp butiken igen efter julen.

Nu kommer jag att tillverka härliga betong alster att ha på trappan att plantera vårblommorna i, mer vår och sommarväskor ligger i startgroparna...åtminstone i mitt huvud. Ja idéerna är oändliga.

Naturligtvis kommer jag också att ha mina populära ljus kronor som är lika uppskattade till påsk och midsommar dukningen, eller som en fin detalj vid middagen med de där goa vännerna!

Med vänligen Jenny

öppettider jul och nyår

öppettider jul och nyår:

Sön 21dec: 12-16
Mån 22 dec: 15-18
Tis 23 dec: ring innan.
julafton 24 dec: stängt
Juldagen 25 dec: stängt
26-29 dec: ring innan
Tis 30 dec:15-18
Nyårsafton 31 dec: ring innan.

God jul önskar jag er alla! Mvh Jenny Lind
Jul marknad i Hässleholm

I helgen var jag på julmarknad i Hembygdsparken i Hässleholm. Otroligt att det finns så många duktiga och konstnärliga människor runt om i stugorna. 26 st utsällare var på plats och spred julstämning.
Jag hade med mig mina ljuskronor, betong, väskor och mössor. Mina handstöpta ljuskronor gick till min glädje som smör i solsken! :)

Tack också till Göinge Hembyggs förening.

God Jul alla!

Site Builder drivs av  Vistaprint